Fotocredit: Øystein Sund

Vegetarnachos

Raskt og enkelt å lage, samt at det er godt egnet som kos på lørdagskvelden.

Ca. 4 porsjoner.

Ingredienser vegetarfarse

  • 2 bokser bønner
  • 1 boks hermetisk hakkede tomater
  • 2 hvitløksbåter (hakket)
  • 1-2ss tacokrydder (evt. prøv hjemmelaget tacokrydder)
  • 2ts kanel
  • 2ts kardemomme
  • 1 boks salsadip
  • 0,5-1 chili (hakket)
  • 1 boks mais
  • Salat evt. meksikansk salat
  • Rømme eller revet ost
  • Tortillachips

Slik gjør du

Hakk hvitløksbåder og chili og tilsett i en stor stekepanne eller gryte. Tilsett hakkede tomater, salsadip, kanel, kardemomme og tacokrydder. Bland dette godt. Tilsett bønner og mais, bland og varm opp. La dette stå og putre i ca. 6-8 minutter slik at smakene blander seg.

I mellomtiden kan du skjære salat. Her pleier jeg å bruke økologiske salatblader, agurk, paprika og ananas. Passer også perfekt med meksikansk salat!

Vegetarfarsen serveres med salat, tortillachips, rømme eller revet ost og et stort glass øl! 🙂

Håper det smaker! 🙂