Raskt og enkelt å lage, samt at det er godt egnet som kos på lørdagskvelden.
Ca. 4 porsjoner.
Ingredienser vegetarfarse
- 2 bokser bønner
- 1 boks hermetisk hakkede tomater
- 2 hvitløksbåter (hakket)
- 1-2ss tacokrydder (evt. prøv hjemmelaget tacokrydder)
- 2ts kanel
- 2ts kardemomme
- 1 boks salsadip
- 0,5-1 chili (hakket)
- 1 boks mais
- Salat evt. meksikansk salat
- Rømme eller revet ost
- Tortillachips
Slik gjør du
Hakk hvitløksbåder og chili og tilsett i en stor stekepanne eller gryte. Tilsett hakkede tomater, salsadip, kanel, kardemomme og tacokrydder. Bland dette godt. Tilsett bønner og mais, bland og varm opp. La dette stå og putre i ca. 6-8 minutter slik at smakene blander seg.
I mellomtiden kan du skjære salat. Her pleier jeg å bruke økologiske salatblader, agurk, paprika og ananas. Passer også perfekt med meksikansk salat!
Vegetarfarsen serveres med salat, tortillachips, rømme eller revet ost og et stort glass øl! 🙂
Håper det smaker! 🙂